Bikepacking Çantaları

10-08-2023 00:30
Bikepacking Çantaları
.. H2PRO BikePacking Çantaları ..




H2PRO BikePacking Çantaları

Bisikletle keşfe çıkmanın şekli değişeli çok oldu. İster günlük, ister birkaç haftalık ya da çok daha uzun turlar olsun. Eskinin ağır ve hantal tur bisikletlerinin yerini çoktan gravel yol bisilketleri alırken, bikepacking konsepti ile tur bisikletçiliği performans ve aerodinamik kazanımları da boş geçmedi. 

Su geçirmez, dayanıklı bikepacking çantaları hızlı monte ve demonte edilme özellikleri ve her tip bisikete kolayca uygulanabilir olmaları gibi birçok yeteneğe sahipken ayrıca aerdinamik pozisyonları ile daha uzun sürüşlerin üstesinden gelmenizi de kolaylaştırıyor.

Giant Factory Off Road Team sürücüleri Josh Berry ve Carl Decker'ı Idaho Pioneer Dağları'nda bikepacking turu yaptılar, bize gravel sürüşlerinin onlar için ne anlama geldiğini anlattılar ve yepyeni Giant H2Pro bisiklet çantalarını test ettiler.

Giant'ın bikepacking konsepti için özelleştirdiği üç katmanlı laminat kumaştan ürettiği ve dayanıklı, su geçirmez çantalar, bisiklet üzerinde konumlandığı ve içine konulması hedeflenen eşyaların hacimlerine göre bir dizi özelleştirmeye de sahip. Su ve toz geçirmez fermuar yapısı, hava boşaltma valfi, su takviye portu, bisiklet sürerken tek elle içidekilere erişim sağlayan tasarım gibi ince düşünülmüş detaylar sürüşünüzü daha eğlenceli, daha kesintisiz ve daha verimli hale getiriyor. Üstelik herhangi bir H2Pro çantasını bisikletinize uygulamak için ek bir aparat ve alete de gerek duymadan sürüş boyunca stabil bir konumlandırma elde edebiliyorsunuz.

H2Pro bikepacking çantaları; gidon çantası, gidon çantasına eklemlenebilen aksesuar çantası, gidon kesesi, sele altı çanta, sele borusu çantası, üst boru çantası ve kadro içi çanta olmak üzere yedi üyeye sahip. Bu çantaların işlevselliği hakkında detaylı bilgi almak, uygulama videolarını izlemek için linki tıklayın.

H2Pro Bikepacking Çantaları 

Gravel Kaskı


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.