Revolt 1 Gravel Bisikleti

31-10-2023 01:10
Revolt 1 Gravel Bisikleti



GIANT REVOLT 1

REVOLT 1 daha fazla denge için daha uzun bir reach mesafesi ve daha düşük konumlanan bir orta göbek tasarımını içeren güncellenen yeni geometriyi kullanan hafif bir ALUXX alüminyum kadro ve Advanced Sınıfı karbon maşa üzerine inşa edildi. Kadronun arka droplarına entegre edilen Flip Chip teknolojisi, aks mesafesi ve arka tekerlek boşluğunu ayarlamanıza olanak tanır. Ayrıca bisikletle birlikte gelen D-Fuse sele borusu arasında seçim yapabilir yuvarlak veya teleskopik 30,9 mm sele borusu tercih edebilirsiniz. Kadro disk frenler için tasarlanmıştır ve 53 mm'ye kadar lastikler için yeterli boşluğa sahiptir.


Giant Revolt 1 Gravel Bisikleti
Gravel Bisikleti


Güven veren sürüş

Kadro, hassas kullanım, çeviklik ve kontrol için endurance pozisyonu ve daha kısa çeki boruları ile tasarlanmıştır. Daha uzun erişim mesafesi, daha kısa çeki boruları ve daha alçak orta göbek, engebeli arazide dengeyi artırırken aynı zamanda daha atik hızlanan bir bisiklet çıkarır.

Revolt Gravel


Geliştirilmiş Konfor

Yeni kadro, yol şokunu ve titreşimeri emmek için daha küçük çaplı borularla daha alçak bir sele borusu bağlantısına sahiptir. D-Fuse gidon ve D-Fuse sele borusu, virajlarda, sprintlerde ve tırmanışlarda sertlikten ödün vermeden esnekliği en üst düzeye çıkarmak için bir sistem olarak çalışır.

gravel tavsiye


Araziye Uyum

Arka drop-outlara eklenen çevirme çipi, aks mesafesini ayarlamanıza olanak tanır: daha hızlı yol tutuşu için kısa veya daha yüksek hızlarda daha fazla denge için uzun kullanım sunar. Uzun ayar 53 mm'ye kadar daha büyük çaplı lastikler takmanıza olanak tanır. Maksimum uyum için birlikte verilen D-Fuse sele borusunu seçebilir veya 30,9 mm yuvarlak veya teleskopik sele borusuna geçiş yapabilirsiniz.


gravel bisiklet nedir


D-Fuse Teknolojisi

D-Fuse sele borusu ve gidon tek bir ünite olarak tasarlanmıştır, yol pürüzlerini ve darbeleri emer, böylece daha uzağa ve daha hızlı sürebilirsiniz.

Neden gravel bisiklet


OverDrive Şaft Borusu

Ön uç gidon hassasiyetini artırmak için tasarlanan bu şaft borusu teknolojisi, furş setinde büyük boyutlu rulmanlar (yol için, alt 1 1/4", üst 1 1/8" ve arazi için, alt 1 1/2", üst 1 1/8") kullanır: Pptimum gidon sertliği sağlamak için şaft borusu konik şeklinde tasarlanmıştır.


GIANT  REVOLT 1 RENK VE BEDEN SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.