HJC Coban Plus Şehir Kaskı

31-10-2023 00:33
HJC Coban Plus Şehir Kaskı



HJC COBAN PLUS KASK

COBAN PLUS, şehir bisikleti sürücüleri düşünülerek geliştirilmiş lüks kaplamalı üst düzey bir şehir kaskıdır. Sürücünün güvenliği için dış kabuk güçlendirilmiş hibrit malzemeden oluşur. Çıkarılabilir ve ayarlanabilir vizör, yenilikçi düşünce sürecimizin bir sonucu olan gözlüklü sürücüler için kullanımı kolaydır. Çene kayışındaki manyetik toka sürücüler için kolaylık sağlar. COBAN PLUS, günlük şehir içi veya eğlence amaçlı sürüşler için mükemmel bir kasktır.


Coban Plus Şehir Kaskı


Mıknatıslı Toka

Basit bir hareketle kapatılabilirken mükemmel şekilde güvenlidir ve cildi tahriş etmeyen bir dokuya sahiptir.


Çıkarılabilir Vizör

Coban Plus, özellikle gözlük takan kullanıcıların kolaylıkla kullanabileceği vizör tasarımına sahiptir, vizörün pozisyonu ayarlanabilir ve pratik şekilde çıkarılıp takılabilir özelliktedir.


Hafiflik

HJC Coban Plus şehir bisikleti kaskı hafiftir. Yalnızca 380gr. gelir.


HJC Coban Plus


Selfit Özgün Fit Sistemi

SELFIT, bisiklet kaskı uyumunda devrim niteliğinde bir teknoloji olan otomatik kendinden ayarlı bir fit sistemidir. Kaskın kafanıza oturması bir kez ayarlandıktan sonra, sürüş sırasında kafanız hareket etse bile daha fazla ayarlama gerektirmez. SELFIT sistemi boşluğu otomatik olarak ayarlar ve başınız için tutarlı bir fit ve konfor sağlar.

Gözlüklü Kask Kullanımı


Geliştirilmiş Hava Akışı

Ön hava giriş portundan içeri alınan hava, kanallar aracılığıyla kaskın içinde dolaşır ve son olarak arka bölümdeki çıkış portundan çıkar. Kafayı serinletmek ve ısıyı tahliye etmek için iç hava akışı artırılır.


HJC COBAN PLUS RENK VE BEDEN SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.