HJC Calido Plus Şehir Kaskı

24-10-2023 00:51
HJC Calido Plus Şehir Kaskı



HJC CALIDO PLUS KASK

CALIDO Plus, her tarza uyan ömürlük bir şehir bisikleti kaskıdır. Kabuğun minimum ağırlığı ve sahip olduğu özgün işlevsel özellikleri her bisikletçi için tam güvenlik ve maksimum konfor sağlar. Modern renk paleti, üst düzey çene kayışı ve kullanımı kolay manyetik toka ile malzemelerin harmonisi, sadece klasik bir tarz arayanları değil, aynı zamanda modası hiç geçmeyecek bir şıklık sunar.


Bisiklet Kaskında Manyetik Toka


Fidlock Manyetik Toka

Calido Plus, mıktanıslı toka ile kayışları çene altında kolayca kilitleyebilir ve tek bir dokunuşla kilidi açabilirsiniz.

Bisiklet Kaskına Manyetik Vizör


Manyetik Vizör

CALIDO PLUS çıkarılabilir manyetik bir vizöre sahiptir. Orijinal konumundan kolayca  çekerek çıkarılabilir ve kaskın üstüne hiçbir ek çaba göstermeksizin kendiliğininde yerleştirilebilir, bu da çeşitli ortamlarda kullanımı kolaylaştırır.

Calido Plus Kask Kulak Isıtıcı Kit


Kış Kiti

Calido Plus, soğuk havalarda bile bisiklet sürüşünüzün keyfini çıkarabilmeniz için kulak ısıtıcı kış kit ile birlikte kutudan çıkar.



SELFIT™

SELFIT, bisiklet kaskı uyumunda devrim niteliğinde bir teknoloji olan otomatik kendinden ayarlı bir fit sistemidir. Kaskın kafanıza oturması bir kez ayarlandıktan sonra, sürüş sırasında kafanız hareket etse bile daha fazla ayarlama gerektirmez. SELFIT sistemi boşluğu otomatik olarak ayarlar ve başınız için tutarlı bir uyum ve konfor sağlar.

5 ADIMLI KAYIŞ AYARI: 5 farklı montaj konumu, tüm farklı kafa şekilleri ve boyutları için tutarlı uyum ve konfor sağlar. Sürücünün kaskı kişisel özelliklerine göre hassas bir şekilde ayarlamaına olanak tanır ve her seferinde mükemmel bir sürüş için ideal şekilde ayarlanmış bir kask elde edilmesini sağlar.

In-Mold Yapı


In Mold Yapı

In Mold, daha fazla yapısal güç için EPS'nin dış polikarbonat kabuk ile birleştirilmesinden oluşan bir yöntemdir. Bu, kompakt bir takviye sağlayarak sürücünün korumasını geliştirir ve ürüne mükemmel bir görünüm kazandırır.

HJC bisiklet kaskları, mümkün olan en hafif ağırlığa sahip olacak şekilde hassas ölçümlerle tasarlanmış ve üretilmiştir. Yoğunluk, yerleştirme, şekiller ve malzemelerin tümü ağırlık optimizasyonunda rol oynar.

Calido Plus 350gr ağırlığındadır. [±10gr.]


HJC CALIDO PLUS RENK VE BEDEN SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.