HJC Atara Yol Kaskı

25-10-2023 14:38
HJC Atara Yol Kaskı



HJC ATARA KASK

ATARA, HJC'nin IBEX 2.0 ve Furion 2.0 gibi üst düzey modellerinin tüm teknik gelişiminden yararlanır. Aerodinamik ve rahat olan ATARA, HJC dünyasına mükemmel bir giriş, mükemmel bir uyum sağlayan günlük bir kasktır. Hafiftir, kafa ölçünüze göre kolayca ayarlanabilir ve güvenlikten ödün vermez.


HJC Atara Kask
Yarı Aerodinamik Kask


Venturi Dinamikleri

Maksimum havalandırma elde etmek için, HJC'nin aerodinamik olarak geliştirilmiş modellerine Bernoulli prensibinin teknik bir uyarlaması uygulanmıştır. Hareket halindeyken, yüzey akış hızı genellikle kaskın arkasına doğru ilerledikçe artar. Basınç farkları sayesinde, ön girişten gelen soğuk hava, iç ısı dağılımı için arka havalandırmadan çıkarılır ve bisikletçiye sürüş sırasında optimum havalandırma ve mükemmel hava akışı sağlar.

Rüzgar Tüneli Testi


Rüzgar Tüneli Testi

HJC kaskları en yüksek kalite standartlarını karşılamak için hem laboratuvarda hem de "gerçek hayatta" test edilir. HJC, aerodinamik, havalandırma, gürültü ve daha fazlasını test etmek için kendi son teknoloji rüzgar tüneli laboratuvarına sahip çok az sayıdaki kask şirketinden biridir. HJC rüzgar tüneli test laboratuvarı, kask performansını iyileştirmek için çeşitli sürüş koşullarında hava kuvvetlerini ölçer.

Aerodinamik Yol Bisikleti Kaskı


Aerodinamik Tasarım

MotoGP yarış kaskı tasarım deneyiminden gelen HJC tasarımcıları ve mühendisleri aerodinamik ve rüzgar havalandırmalı kasklar konusunda uzmanlaşmıştır. Aero kasklar, kelimenin de ifade ettiği gibi, geleneksel yarış bisikleti kaskından daha aerodinamiktir, ancak havalandırma performansından ödün verir. HJC Kaskları ile bu ödün çok azalmıştır. HJC muhtemelen piyasadaki en iyi havalandırmalı yarı aero kaskı sunar.... HJC Kaskları ile Watt Tasarrufu Yapın!


Atara Yol Bisikleti Kaskı


Üstün İşlevsel Özellikler

Diğer tüm HJC kasklarında olduğu gibi, iç dolgu çıkarılabilir ve yıkanabilir, böylece her şey temiz ve başınız serin kalır. Kask ayrıca ayarlanabilir oksipital beşik, gözlük yuvası, kayış ayırıcılar ve antibakteriyel X-Static pedler gibi daha klasik özelliklerle donatılmıştır.

En İyi Yol Bisikleti Kaskı


In Mold Yapı

In Mold, daha fazla yapısal güç için EPS'nin dış polikarbonat kabuk ile birleştirilmesinden oluşan bir yöntemdir. Bu, kompakt bir takviye sağlayarak sürücünün korumasını geliştirir ve ürüne mükemmel bir görünüm kazandırır.

HJC bisiklet kaskları, mümkün olan en hafif ağırlığa sahip olacak şekilde hassas ölçümlerle tasarlanmış ve üretilmiştir. Yoğunluk, yerleştirme, şekiller ve malzemelerin tümü ağırlık optimizasyonunda rol oynar.


HJC ATARA RENK VE BEDEN SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.