Biehler Ride | Save Our RainForest

11-12-2023 13:22
Biehler Ride | Save Our RainForest



BIEHLER RIDE | YAĞMUR ORMANLARIMIZI KORUYUN

Yeni yıl yaklaşıyor ve zamanının çoğunu dışarda ve doğanın içinde gerçiren bisikletçiler olarak bu yıl hediyeler ve kutlamaların ötesinde bir yeni yıl programı planladık. Doğaya bize kattıklarına teşekkür etmek ve ondan aldıklarımızı geri vermek için bir proje geliştirdik. Hep birlikte SAĞLIKLI ORMANLAR VE MEYVE AĞAÇLARI yetiştirmek üzere yerel topluluklarla birlikte çalışmaya karar verdik.

Her yıl hep birlikte milyonlarca kilometre sürerek tırmandığımız dağlar ve oksijeninden güç bulduğumuz ormanlara şimdi duyduğumuz minneti yılın son sürüşlerini onlara adayarak gerçekleştirmek ve tüm dünyada düzenlediğimiz sürüşlerle tüm katılımcılar adına YAĞMUR ORMANLARI'na bir ağaç dikmek üzere sorumluluk yüklendik. 

Biehler'in Türkiye temsilcisi olarak tüm dünyada düzenlenen bu büyük projenin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 ARALIK 2023 tarihinde geleneksel sürüş organizasyonlarımızı bu projeyle onurlandırıyoruz. 


Giant Türkiye'de Buluşma

09:00 Üvezli, Şile'de başlayacak olan Biehler Ride | Save Our Rainforest sürüşü için 07:30'da Giant Caddebostan mağazası önünden Boostcar aracı hareket edecektir. Araç içine ek giyim, ekipmanlarınızı bırakabilirsiniz.


Boostcar Araç Desteği

Boostcar aracına önceden Giant Türkiye WhatsApp hattı üzerinden kayıt yaptıran ilk 10 kişi bisikletlerini etkinlik start noktasına ücretsiz olarak taşıtabilecek. Etkinlik sonrası bisikletler yine Giant Caddebostan mağazasına bırakılacaktır. Araç sürüş sırasında gıda, su takviyesi de verecektir.


Ödüller

Her katılımcı için ağaç dikilecek ve katılımcının adına düzenlenen sertifika online olarak Biehler Global tarafından paylaşılacaktır. Sürüş öncesi her katılımcıya birer Biehler Bidon hediye edilecektir. Her katılımcı giant-turkey.com üzerinden Biehler ürünlerinde %15 indirim kuponu kazanacaktır. Ayrıca Darlık Segmenti'nde en iyi üç dereceye büyük ödül var.




BIEHLER RIDE | SAVE OUR RAINFOREST

PROGRAM:


30 ARALIK 2023, ÜVEZLİ / ŞİLE

Saat 09:00'da Şile'nin Üvezli köyünde araç destekli 135km'lik bir sürüş gerçekleştireceğiz.

Önceden WhatsApp danışma hattımız üzerinden kayıt yaptıran ilk 15 katılımcının bisikletlerini BoostCar aracı ile sürüş başlangıç noktasına ücretsiz taşıyacağız. Ve sürüş sonu Giant Caddebostan mağazasına bisikletler geri bırakılacaktır.*

Boostcar aracı ile katılımcılar yedek ekipman ve kıyafetlerini taşıyabilecek, sürüş sırasında su ve gıda takviyesi alabileceklerdir.


HER KATILIMCI İÇİN BİR AĞAÇ

Sürüşe katılan ve sürüş datasını sunan her bir katılımcı için bir kupon numarası verecektir. Bu numara ile etkinliğin global sayfasını ziyaret ederek adınıza dikilen ağacın sertifikasına ulaşabilirsiniz.

BIEHLER BİDON HEDİYE

Sürüşe katılan her katılımcıya bir adet Biehler Bidon hediye edilecektir.

BIEHLER ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM KUPONU

Sürüşe katılan tüm arkadaşlarımıza Biehler ürünlerinde %15 indirim kuponu verilecektir.**

DARLIK TIRMANIŞI

Sürüş sırasında geçilecek olan Darlık Segment'inde etkinliğe Strava üzerinden kayıt yaptıranlar içinde Strava kayıtları baz alınarak en iyi birinci dereceye 1.000TL, ikinci dereceye 750TL, üçüncü dereceye 500TL Biehler ürünlerinde geçerli olmak üzere hediye çeki verilecektir. Aynı segmentte kadın ve erkek kullanıcılar ayrı ayrı değerlendirilecek ve hem kadın kategorisine hem de erkek kategorisine ayrı ayrı aynı miktarda ödül verilecektir.***

* Bisikletleriniz araca yüklenirken başında bulununuz. Yükleme ve taşıma sırasında yaşanabilecek herhangi bir sorunda Boostcar ve Giant Türkiye sorumluluk kabul etmemektedir. Kayıt yaptıran ve mazeretsiz olarak etkinliğe katılmayan arkadaşlarımız ne yazık ki bir sonraki etkinlikte araç desteğinden faydalanamayacaktır. Araç desteği bisiklet, ekipman ve gıda ihtiyacı için geçerli olup performans yetersizliği nedeniyle geride kalanları taşımayacaktır.

** Tüm katılımcılara %15 indirim kuponu 2024 yılı boyunca giant-turkey.com üzerinden yapacakları ilk siparişleri için geçerli olacaktır.

***En iyi performans derecesi Strava üzerinden takip edilecektir, elektrikli bisiklet kullananlar değerlendirme dışı olacaktır. Bireysel performans ödülü olup iyi niyet kurallarıa aykırıu hareket edildiği tespit edilmesi durumunda o kullanıcı kapsam dışı tutulur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.